Selecteer een pagina

Diensten

Onderzoek

Wij kunnen u helpen met het oplossen van praktijkvraagstukken op allerlei gebied door het doen van praktijkgericht onderzoek.

Denk hierbij aan klanttevredenheidsonderzoek en onderzoek naar beleid met betrekking tot veiligheidsvraagstukken.

Scriptiebegeleiding

Wij begeleiden scripties op de volgende gebieden:

– Management- en organisatievraagstukken,
– Integrale veiligheidskunde,
-(Geestelijke) gezondheidszorg,

Deze begeleiding geldt voor MBO- en HBO- opleidingen.

Fysieke bedrijfsbeveiliging

Organisaties zijn gevoelig voor inbraak. Een inbraak zorgt niet alleen voor fysieke schade en diefstal van de bedrijfsbezittingen, maar ook voor een organisatorische rompslomp wat betreft verzekeringen en aangiftes. Een inbraak kan er ook voor zorgen dat uw bedrijf een tijd stil valt. Al met al een groot risico voor uw organisatie.

Een inbraak zorgt voor veel ellende. Een goede bedrijfsbeveiliging kan het verschil maken. Wij kunnen inbraak voorkomen door praktisch advies te leveren over fysieke bedrijfsbeveiliging. Denk hierbij aan geavanceerde beveiligingssystemen, hekken, afsluitingen, sloten, en camera’s.

Implementatie van veiligheid en beveiliging in bedrijfsprocessen

Ongeacht de sector waarin uw organisatie zich bevindt, liggen er altijd werk gerelateerde ongelukken en risico’s op de loer. Werkgevers zijn verplicht om deze risico’s te voorkomen of tot een minimum te beperken. Wij kunnen helpen om veilige en gezonde werkomstandigheden te creëren door risico’s in kaart te brengen en praktische, bruikbare en concrete aanbevelingen te leveren waarmee uw organisatie direct aan de slag kan. Wij kijken zowel naar de fysieke als de sociale veiligheid, naar factoren die de gezondheid kunnen beïnvloeden.

Veiligheidsmanagement

Veel organisaties moeten een afdeling hebben opgericht op basis van wettelijke voorschriften of klantvereisten die ervoor zorgt dat kwaliteitsborging, gezondheidsvoorschriften, veiligheids- en milieunormen worden nageleefd.

Wij kunnen uw organisatie hierbij helpen met praktisch en bruikbaar advies op basis van best practices. Onze onafhankelijke en deskundige kijk op veiligheidsrisico’s kan uw organisatie helpen om de veiligheid te verbeteren.

Wilt u meer weten over wat wij doen of een vraag stellen?

Neem gerust contact op. We helpen u graag!
w

CONTACT

info@intragens.nl